Centrum sztuki


Hiszpańskie biuro roberto ercilla arquitectura stworzyli projekt odnowienia klasztoru portal de betoño w północnej Hiszpani wraz z kontrastującymi przezroczystymi konstrukcjami, wykonanymi z stalowych przestrzenych kratownic. Umieszone są one wokół obwodu instiejącego budynki i pozwalają odnaleźdz drogę. Nowe elementy zapewniają główne wejści, recpcje i punkt informacyjny, sklep, kawiarnie, restaurację, audytorium i przestrzeń wystaieniczą. Stare części budynku zawierają pracownie, klasy, pokoje prób, pokoje nagrań i laboratoria edukacyjne. Otwatrą poprzednio część klasztoru podzielono na dwie części i stworzono tam biblioktekę i centrum medialne z dużymi świetlikami i taras w panelami słonecznymi

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s