Call center TeleTech


Kody QR pokrywają fasadę dawnej fabryki musztardy w Dijon którą holenderscy architekci MVRDV przekształcili w call center. Niski budżet uniewożliwił architektom wymianę istniejącej elewacji zamiast tego pokryli ją panelami które łączą smartphony ze stroną francuskiej firmy TeleTech. We wnątrz stopniowe drewniane platformy z krzesłami i poduszkami stwarzają luźną przestrzeń do pracy dla ponad 600 pracowników którzy mogą zalogować się do sieci i pracowć w dowolnym miejscu budynku dla nich wygodnym. W budynku znajduje się również centrum edukacji pracowników, sala sportowa, galeria i inkubator projektów.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s