Pawilon obserwacyjny w Belgi


Pawilon w kształcie pączka zaprojektowany przez szkockiego artystę Aeneas Wilder oferuje odwiedzającym widok na krajobraz Limburg w Belgi zza ringu z drewnianych listew. Nazwana „Untitled #158” drewniana konstrukcja jest zlokalizowana na zboczu góry i dodatkowo jest uniesiony w górę na drewnianych nogach, otwarte wejście ma zachęcić wszystkich do wejścia do środka. Budowla jest jedną z serii trwałych zleconych przez Z33 galerii dostępnych publicznie w regionie Haspengouw.

 

 

 

 

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s