Tymczasowy pawilon Nike


Biuro architektoniczne z Portland Skylab Architecture stworzyli projekt obozy zwycięstwa tymczasowego pawilonu wystawowego zlokalizowanego na boisku uniwersytetu Oregonu. Wzniesione w ciągu 17 dni, trzy wielokątne stalowe ramy rozchodzące się w różnych kierunkach obleczone przezroczystym białym materiałem pełnią funkcję zadaszenia nad czarnymi salami zawierającymi różne tematyczne wystawy. Trzy zmodyfikowane bieżnie prowadzą pieszych po przez wnętrza które informują o nowych produktach i technologiach w nich wykorzystanych w atmosferze błyszczących powierzchni, oświetlenia LED, kolorowych neonów i dynamicznych przestrzeni.

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s