Zakład fryzjerski w Amsterdamie


Miedziane rury które rozgałęziają się na ścianach i suficie w tym zakładzie fryzjerskim w Amsterdamie stworzonym przez Ard Hoksbergen dostarczają wodę i prąd. Niektóre kanały dostarczają wodę do zlewów inne kończą się żarówkami lub tworzą haczyki na tle białych płytek, sklejek i betonu. Architekt połączył rury i wybrał naturalne materiały by stworzyć surową ale ciepłą atmosferę.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s