Sąd w Gruzji


20120909-230821.jpg

de Architekten Cie i Lada Hršak z HL Architecture wygrali konkurs na sąd w Gruzji. Projekt zlecony przez ministra sprawiedliwości Gruzji ma wspierać szeroką reformę odnowy serwisu publicznego. Plan zakłada stworzenie podniesionego placu będącego dachem budynku łączącym przestrzeń publiczną z audytorium znajdującym się na dachu który ma stać się nowyą przestrzenią publiczną. Wielofunkcyjna konstrukcja znajdująca się pod kasetonowym dachem podzielona jest na pięć części i zawiera wyspy przy których ma się oczekiwać maksymalnie dwie minuty.

.

20120909-230840.jpg

20120909-230903.jpg

20120909-230937.jpg

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s