Centrum handlowe Atoll


Cztery części podzielone przez cztery korytarze wznoszą się jak cztery wielkie ganki wejściowe. Cała struktura jest pokryta białą aluminiową perforowaną i podświetloną siecią. Sklepy w Atoll są  dynamicznie rozmieszczona a parking miesza się z ogrodem. Zewnętrzna elewacja otacza budynek w odległości 8-12 m od głównej struktury i zapewnia chronioną przestrzeń z tyłu sklepów dla dostawców niedostępną dla klientów. Zewnętrzne pokrycie biegnie od wewnątrz na zewnątrz stwarzając ganki wejściowe sięgające aż do dachu który  obejmuje część promenady. Wewnątrz markizy wznoszą się ponad szklanymi ścianami wystaw.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s